Bambook: Een (on)uitwisbare indruk!

Bambook produceert notitieboekjes waarvan de pagina's uitwisbaar zijn. Hierdoor kun je het notitieboekje oneindig hergebruiken. Daarnaast is het ook nog eens een stijlvol en hip relatiegeschenk! Lees verder om meer te leren over hoe het werkt.

Missie

Bambook spoort iedereen aan om, door gebruik te maken van uitwisbare notitieboekjes zo min mogelijk papier te gebruiken in hun werk- en leefomgeving. Doordat de pagina's in deze notitieboekjes uitwisbaar zijn zoals een whiteboard voorkomt het verdere (onnodige) productie en recycling van papier
en bomenkap. Daarnaast inspireert het mensen om duurzaam te schrijven, zodat elke stap telt in het verduurzamen. Voor elk verkocht product plant Bambook 1 boom om Madagaskar, in samenwerking met Eden Projects. Hiermee dragen ze bij aan het herstellen van Madagaskars ecosysteem terwijl ze werkgelegenheid bieden aan de lokale bevolking. Als gevolg hiervan hebben ze al bijna een miljoen bomen geplant!

Herbruikbaar notitieboek

Hoe werkt het? Het Bambook notitieboekje is eigenlijk een whiteboard teruggebracht in een schrift. Elke pagina kan gebruikt worden om notities te maken die uitwisbaar zijn, maar niet verloren gaan! Bambook heeft namelijk
een app waarmee notities gefotografeerd en opgeslagen kunnen worden. Deze app kunt u gebruiken om de pagina te scannen,
digitaliseren en op te slaan in de cloud. Hierdoor kunt u praktisch eindeloos gebruik blijven maken van het notitieboekje, met behoud van alle notities.

De standaard Hardcover heeft een A5 formaat, is gemaakt van een massieve plaat bamboe en voorzien van een elastiek. In de vooromslag van de hardcover kan uw bedrijfslogo of zelfs persoonsnamen gegraveerd worden. De Bambook heeft 20 vellen (40 kantjes). Voor de bedrukking van deze pagina's kunt u kiezen uit 7 opties. Als u zelf het binnenwerk wilt samenstellen, heeft u de keuze uit 4 opties. De meerprijs voor deze optie is €1,- per boekje.

 Bambook2vf1DrkZkOF91e

 

Scherm-afbeelding-2022-11-30-om-10-09-03-min-2

Compleet relatiegeschenk

Het is mogelijk om een relatiegeschenk pakket samen te stellen van Bambook. De notitieboekjes kunnen geleverd worden met een accessoiretasje van hoge kwaliteit met microfiber schoonmaakdoekje, schoonmaaksetjes, extra stiften en tabbladen. Hiermee kan uw relatie direct aan de slag met Bambook!

Greenconcept is officieel dealer van Bambook en kan alle producten van Bambook leveren, zoals de notitieboekjes met bamboe omslag (met gravering) in de afmeting A4, A5 en A6, de softcover uitvoering met full colour bedrukte kartonnen omslag eveneens in A4, A5 en A6.  De Bamboe notitiesboekjes zijn uiternate geschikt om te versturen als brievenbusgeschenk. Vrijwel alle notitieboeken passen gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn en de verzendkosten zijn extra laag. Bestel nu bij Greenconcept.nl, om uw bijdrage te leveren aan de vermindering van onnodige papierproductie!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.

Verwante artikelen