Bambook notitieboek A5 bedrukken - DP4113
€ 18,35 zonder opdruk

Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 € 26,35 *
vanaf 500 € 18,35 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 51066
Met deze bedrukte Bambook willen we bedrijven handvatten geven om duurzame keuzes te maken voor...meer

Met deze bedrukte Bambook willen we bedrijven handvatten geven om duurzame keuzes te maken voor onze planeet. Dit willen we bereiken met een breed assortiment aan uitwisbare notitieboeken voor een kantoor en leefomgeving zonder papierverspilling. Met Bambook kun je blijven schrijven zoals je gewend bent én het juiste doen voor het milieu!
De Bambooks zijn volledig te personaliseren en dienen dus ook perfect als relatiegeschenk. Maak indruk op je relaties met een duurzaam geschenk! Geeft het goede voorbeeld.

Het doel van Bambook is om papierverspilling en ontbossing tegen te gaan. Daarom is de Bambook ontwikkeld. Een uitwisbaar notitieboek, dat dus steeds hergebruikt kan worden. Alle pagina’s van Bambook zijn uitwisbaar zoals een whiteboard. Heeft u aantekeningen gemaakt die u eigenlijk niet wilt uitwissen? Geen probleem! Digitaliseer uw notities met de Bambook app.


Deze hardcover Bambook heeft A5 formaat, is gemaakt van een massieve plaat bamboe en voorzien van een elastiek. In de vooromslag van de hardcover kan uw bedrijfslogo of zelfs persoonsnamen gegraveerd worden. De Bambook heeft 20 vellen (40 kantjes). Voor de bedrukking van deze pagina's kunt u kiezen uit 7 opties. Als u zelf het binnenwerk wilt samenstellen, heeft u de keuze uit 4 opties. De meerprijs voor deze optie is €1,- per boekje.

Specificaties:



  •     Cover van massief bamboe

  •     20 uitwisbare pagina's (zoals een whiteboard)

  •     Keuze uit 7 bedrukkingsopties

  •     Formaat A5 (17 x 21 cm)

  •     Graveren van logo of persoonsnaam



Goed om te weten:



Darpo Reklame BV is officieel dealer van Bambook en kan alle producten van Bambook leveren, zoals de notitieboekjes met bamboe omslag in de afmeting A4, A5 en A6, de softcover uitvoering met full colour bedrukte kartonnen omslag eveneens in A4, A5 en A6. Uiteraard behoren de Bambook accessoires ook tot de mogelijkheden. Denk aan de schoonmaaksetjes, extra stiften en tabbladen.

De Bamboe notitiesboekjes zijn uiternate geschikt om te versturen als brievenbusgeschenk. Vrijwel alle notitieboeken passen gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn en de verzendkosten zijn extra laag.

Eigenschappen

Opdruk informatietekst: lasergravure
Opdruk tekstformaat: op omslag
Opdruk tekstpositie: voorkant zakje
Informatie over de productgrootte: 148 x 210 mm
Laatst bekeken