Top duurzame giveaways voor een beurs

Een goede, duurzame give away past bij uw onderneming, vergroot naamsbekendheid op een beurs en geeft de bezoeker een goed gevoel. Het is altijd een uitdaging een goed item te bedenken als er weer een beurs voor de deur staat. Om het u gemakkelijker te maken, hebben een aantal toppers uitgezocht. Lees verder voor inspiratie!

Voor de volgende geschenken hebben we rekening gehouden met een aantal criteria:

  • Bezoekers die je wilt bereiken hebben iets aan het geschenk, hoe klein dan ook
  • Het geschenk en de prijs ervan staat in goede verhouding tot de opbrengst van de beurs
  • De giveaway laat de waarden van uw onderneming zien en versterk de onderneming
  • Het geschenk is draagbaar, compact of gemakkelijk mee te nemen
  • Hebben uiteraard duurzame eigenschappen of zijn op een mileuvriendelijke manier gemaakt

Biologische draagtas

Mensen zijn altijd blij met een tas omdat het simpelweg een praktisch hulpmiddel is. Op de beurs zijn ze uiteraard handig om te krijgen, zodat mensen andere giveaways makkelijk mee kunnen nemen. Door uw logo of slogan op de tas te drukken blijft uw bedrijf in de picture bij klanten, en onthouden ze u wanneer ze op het werk of thuis alle cadeaus uitpakken. We bieden bij Greenconcept verschillende soorten in ons assortiment. Onderaan dit artikel hebben we een specifieke draagtas uitgelicht, die een goede prijs/kwaliteit verhouding en uiteraard duurzaam is.

Eco koffiemok to go

Zorg ervoor dat uw publiek aan het begin van de beurs een koffiemok to go krijgen, en trek ze naar uw stand toe met goede koffie. Succes gegarandeerd! Ook dit geschenken kan goed gebruikt worden door uw klanten tijdens het autorijden, onderweg terug naar het werk of naar huis. Het is belangrijk dat veel koffieketens korting geven aan klanten die hun eigen mok meenemen. Bekijk ons breed assortiment met koffiemokken hier. In dit blogitem bieden wij u een koffiebeker aan gemaakt van 80% rijstafval (de vliesjes). Dit restproduct van rijst wordt omgezet in een foodsafe beker die u kunt hergebruiken. U kunt op dit product uw eigen logo of bedrijfsnaam printen, om een gedenkwaardig geschenk te creëren voor op de beurs. 

Sustainable Lanyards

Lanyards zijn een klassieker als het gaat om geschenken voor een vakbeurs. Ze zijn nog steeds een geweldige manier om uw merk of product op een beurs te promoten, omdat ze kosteneffectief en zeer zichtbaar zijn. Lanyards zijn ook praktische items die gebruikt kunnen worden gebruikt om ID-kaarten, sleutels en andere voorwerpen aan te hangen. Mensen bewaren de lanyards vaak en dragen ze nog lang nadat het evenement is afgelopen, wat uw merk of product verder versterkt. Wij bieden verschillende duurzame lanyards aan, maar een uitblinker is toch wel de seed paper lanyard. Deze kunt u na gebruik (m.u.v. de karabijnhaak) in de aarde planten. De zaadjes groeien uit tot bloemen. De veldbloemenmix bestaat uit: Moederkruid - Sluierkruid - Grote Leeuwenbek - Schermscheefbloem - Zilverschildzaad - Mexicaantje - Petunia Nana, Salvia Coccinia, Zomerazalea - IJsbloem. Een milieuvriendelijk product dat bovendien bijdraagt aan het op peil houden van een gezonde bijenpopulatie.

Duurzame sleutelhangers

Sleutelhangers zijn andere toppers als relatiegeschenk op een beurs omdat ze zowel praktisch als gemakkelijk uit te delen zijn. Ze zijn klein, licht en passen gemakkelijk in een zak of tas, waardoor ze perfect zijn om uit te delen aan mensen die een beursstand bezoeken. Sleutelhangers zijn ook een goede manier voor bedrijven om reclame te maken voor hun merk, omdat ze kunnen worden versierd met logo's, slogans of ander promotiemateriaal. Wij bieden een sleutelhanger aan van RPET vilt. Dit vilt is afkomstig van gerecyclede PET-flessen en gerecycled textiel. Voorzien van een stevige sleutelring. Dit artikel is ook te bewerken met uw eigen bedrijfsnaam of logo, perfect dus om uw bedrijf in de spotlight te zetten!

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.