Klaar om groeipapier te verwelkomen?

Groeipapier wordt al snel een populaire relatiegeschenk optie, en het is gemakkelijk te zien waarom. Hier lees je waarom je zou moeten overstappen op groeipapier en waarom het de toekomst is van duurzame cadeaus.

Hoe werkt groeipapier?

Groeipapier is een unieke manier om een boodschap van duurzaamheid over te brengen aan uw werknemers of relaties. Dit speciale papier is gemaakt van een mengsel van gerecycled papier en speciale zaden. Wanneer het papier in de grond wordt geplant, ontkiemen de zaadjes in het papier en beginnen ze te groeien, zodat je cadeau nog jaren blijft geven. Nog beter, het papier is gemaakt van volledig natuurlijke, plantaardige inkt, waardoor het een echt duurzaam cadeau is.


In tegenstelling tot traditioneel inpakpapier is groeipapier zowel herbruikbaar als recyclebaar. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het op stortplaatsen of in oceanen terechtkomt, wat een enorm voordeel is voor het milieu. Bovendien is het ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken en vereist het geen extra middelen. Zodra het papier is geplant, kan alleen water worden gegeven om het te laten groeien. Het papier kan worden geplant en gecultiveerd om een prachtige tuin te creëren, wat een geweldige manier is om uw waardering voor een speciale relatie of klant te geven. Bovendien is het een geweldige manier om betrokkenheid bij duurzaamheid en het milieu te tonen.

seedpaper3

Groeipapier als relatiegeschenk

We bieden bij Greenconcept een assortiment van verschillende soort zaadpapier- artikelen aan. Het varieert van notitieboekjes en boekenleggers tot festival armbandjes en zelfs lanyards! Een lanyard gemaakt van Seed Paper zal bijvoorbeeld extra aandacht vestigen op de opdruk van uw logo en/of tekst, als u ervoor kiest deze te bewerken. Een zaadpapier lanyard is namelijk geen standaard lanyard die iedereen wel eens gezien heeft. De keuze voor een zaadpapier omhangkoord is dus niet alleen een duurzame keuze maar ook een goed marketingtool omdat het extra positief zal opvallen.

Groeipapier met een eigen opdruk is leverbaar in veel prijsklassen zodat uw actie in elk budget kan passen. Prijzen variëren vanaf € 0,54 voor een groeipapier boekenleger tot € 5,59 voor een compleet A5 notitieboekje. U kunt ook groeipapier laten drukken als visitekaart en A5 of A4 briefkaart. Bekijk hieronder of in onze webshop de opties, voor een perfect relatiegeschenk van zaadpapier!

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.