Keuzegids: Een Drinkfles met uw Logo

Een fantastisch cadeau, maar een gigantisch aanbod: waar moet je aan denken bij het bedrukken van een drinkfles? Het kiezen van een goede drinkfles die herbruikbaar is, kan een uitdaging zijn. Welke valkuilen zijn er, welke trends bestaan momenteel en wat zijn belangrijke aandachtspunten in het maken van een keuze? Lees verder voor ons advies! Wilt u liever onze complete collectie bekijken? Klik hier

Soorten drinkflessen

Hervulbare drinkflessened781820568aeda02710a4e2b8850dccc942b7d484c34a99b105cb8c5f7a4d89k6E9lsvi68MFC
Iedereen kent de hervulbare drinkfles: Een ideaal draagbaar relatiegeschenk om mee te nemen. Deze drinkflessen zijn vaak gemaakt van een effen kleur. Dit biedt veel mogelijkheden om te personaliseren, door het grote drukvlak. Om die reden zijn ze perfect te personaliseren met uw eigen logo. Iedereen kent natuurlijk de dopper drinkflessen, maar er zijn meer dan genoeg andere hippe drinkflessen. Bekijk ons aanbod!

Sportflessen537fb4cb944c6541d5654c2000a9940f4cafab069a69e9ec8ec4c2d270feb9b8
Vergelijkbaar met de hervulbare drinkfles, maar vaak met een gemakkelijk te openen drink- of spuitdop. Ideaal als u sportieve collega's heeft of een organisatie bent die in de recreatieve sportsector actief is. Deze drinkfles is een ideaal visitekaartje van
uw organisatie, doordat ze vaak in het openbaar worden gebruikt en voor veel exposure zorgen.

Wegwerp drinkwaren51f4225de63d45a9004a45e32b9481759c22aec18f7ef6e177c03d5dd105e5bb
Hoe kunnen wegwerp drinkwaren duurzaam zijn? RPET en recyclebare plastics zijn tegenwoordig de standaard aan het worden. Zo kunt u ook deze drinkwaren met een goed gevoel gebruiken. Deze drinkwaren zijn vaak voorzien van een etiket, die u kunt voorzien van een opdruk naar keuze. Houd hier rekening mee als u hiervoor kiest. Wegwerp drinkwaren zijn overigens een heel kostenefficient reclamemiddel, door de lage productiekosten en hoge oplages.

 

Merken en Material met een Verhaal
Recycling

Het gebruik van duurzame producten is een trend die alleen maar meer toeneemt. Mensen begrijpen de zorgen om het mileu en proberen hun steentje bij te dragen om het klimaat te verbeteren. Maar wanneer heb je een een product in handen die echt een impact maakt? Wat ons betreft gaat het dan om flessen van een merk met een bijzondere missie of achtergrond. Het doel van het merk moet de producten die ze verkopen idealiter overstijgen. We leggen hieronder de missies uit van een aantal merken die wij aanbieden, zodat u zelf kunt kiezen welke u het meest aanspreekt.

BottleUp
De missie is simpel: het uitbannen van single-use waterflessen. De flessen zijn BPA-vrij en gemaakt van hernieuwbaar suikerriet. Het afval van suikerriet wordt omgezet in duurzaam plantaardig plastic, en dat is beter voor de planeet.

Circular&Co
De circulaire drinkwaren van het merk Circular&Co. zijn gemaakt van gerecyclede ‘single use’ (koffie)bekers en/of oude PET-flessen. Hiermee dragen deze producten bij aan een duurzame oplossing voor het wereldwijde afval. Met een opdruk van jouw logo zijn dit de ultieme drinkwaren en perfecte blikvangers voor onderweg.

EcoBottle
EcoBottle is gemaakt van suikerrietbiomassa die anders afval zou worden, en vervaardigd met 100% hernieuwbare energie. Dit betekent dat de koolstofvoetafdruk van het productieproces netto nul is.

Rebottled
Rebottled verandert de manier waarop we waarde hechten aan afval, mensen en bedrijven. Het implementeren
van hun drinkglazen is pas het begin van deze verandering. De drinkglazen van Rebottled zijn het icoon voor de
transitie naar een circulaire economie. De start van een goed gesprek en een verhaal dat je kunt uitdragen aan iedereen.

 

Drinkfles met logo

U kunt bij Greenconcept een product naar keuze laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Op de productpagina's kunt u een kleur, aantal en opdruk selecteren.
Bekijk zorgvuldig het formaat van het drukgebied, zodat u zeker weet dat uw logo past. Een extra idee waarmee u iemand kunt verrassen? Laat bijvoorbeeld een persoonsnaam bedrukken op een product, zodat u een echt persoonlijk cadeau kunt geven aan uw collega's of relaties!

Kijk voor alle bewerkingsmethodes hier, of bekijk hier welke bestanden u kunt aanleveren voor een bedrukking met uw eigen logo!

Denk hier nog aan!

  • Houd rekening met de huidige voorraad van het artikel dat u wilt bestellen. Vooral productaantallen per kleur varieren vaak snel.
    Zo weet u zeker dat uw gekozen kleur beschikbaar is en teleurstelling voorkomt
  • Zorg dat u zo spoedig mogelijk de juiste bestanden aanlevert voor uw persoonlijke opdruk. Wanneer we vervolgens een drukproef gereed
    hebben, kunnen we met zekerheid zeggen dat de gekozen producten leverbaar zijn

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.