Greenconcept.nl is live!

Met gepaste trots kondigen we aan dat www.greenconcept.nl live is.
U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment duurzame relatiegeschenken.

Geen greenwashing, maar een echt verhaal over duurzaamheid!

Greenconcept is een nieuw initiatief van Darpo Reklame B.V. We zijn we al sinds 1981 een betrouwbare partner in het gebied van promo artikelen, met ruim 40 jaar ervaring.

Het ontstaan van Greenconcept.nl is een logische vervolgstap uit een scala verbeteringen die wij door zijn aan het voeren, om ons bedrijf te verduurzamen. We hebben onlangs zonnepanelen geïnstalleerd op ons kantoorpand, om op een klimaat neutrale manier volledig zelfvoorzienend te zijn. Daarnaast maken we gebruik van een warmtepomp om op een efficiënte manier warm te blijven. Wij zijn ons bewust dat het beheren en onderhouden van een webshop energie verbruikt en C02 uitstoot. Om die reden zijn wij aangesloten bij een initiatief om bomen te planten in Oeganda, zodat ook wij onze C02 uitstoot kunnen compenseren. Wij treffen al deze maatregelen om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu.

 

Producten met een groene achtergrond!

Benieuwd naar ons assortiment? Al onze producten zijn overzichtelijk te zien in verschillende productcategorieën.
Zo vindt u gemakkelijk en snel het product waarnaar u op zoek bent. Aan de onderkant van deze blog treft u een aantal
unieke producten aan die gebaseerd zijn op natuurlijke (rest)materialen.

We werken achter de schermen druk verder aan het uitbreiden van de functionaliteiten en het assortiment op Greenconcept.
In de komende maanden hopen we de site verder te optimaliseren en uit te breiden met blogs, eco artikelen en andere functionaliteiten.
Heeft u vragen, is er iets onduidelijk of wilt u dat wij met u meedenken in het uitzoeken van een passend relatiegeschenk?
Laat het aan ons weten en wij helpen u graag verder.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.

Verwante artikelen