5 Gerecyclede Relatiegeschenken

Kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk om te besparen is natuurlijk fantastisch. Wanneer dit product ook nog gerecycled is, maakt dit de aankoop alleen maar verstandiger en meer mileubewust. We hebben een aantal van deze dubbel duurzame producten uitgezocht, waarmee u een relatie of collega kunt verrassen.

 

1. Duurzame Lederen Schrijfmap

Gaat u op bezoek bij klanten? Dan kan een schrijfmap niet ontbreken. u kunt er aantekeningen in maken, visitekaartjes in bijvoegen en pennen en losse papieren in opbergen. Omdat deze A4 schrijfmap is gemaakt van gerecycled leer, is het een duurzame aanschaf. Als u bijvoorbeeld als accountmanager aan het werk bent, is deze schrijfmap een perfect geschenk om te laten zien dat uw bedrijf zich inzet voor verduurzaming. Daarnaast is het een goed geschenk voor uw relaties of klanten, om uit te delen bij een bezoek. De hoes van de schrijfmap in dit blog item heeft een aangename textuur en een aardse natuurlijke uitstraling. Het notitieboekje heeft 80 of 160 gelinieerd 75 grams crèmepagina's recycled papier.

2. Papieren tassen

Wanneer u een tas mee wilt geven bij aankopen van klanten, valt de keuze al gauw op een papieren tas. Als u nóg een beetje duurzamer wilt zijn dan een tas gemaakt van gerecycled plastic, is een tas van gerecycled papier een uitstekend idee! Wij kunnen het nog een stapje beter doen, namelijk met papieren tassen van Landbouwafval. De milieu impact van tassen gemaakt van landbouwafval ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan recycled papier. Samen maken we de wereld met behulp van deze tassen een stukje mooier. Bij greenconcept kunt u deze tassen laten bewerken met uw eigen logo. Bekijk het product aan de onderkant van dit artikel en kies bewerkingsopties.

3. (R)PET Paraplu

Gemaakt van RPET petflessen, bamboe en gerecyclede vezels. Uw relaties en klanten zullen uw bedrijf waarderen als ze zien dat u kiest voor duurzame paraplu's om uzelf te vertegenwoordigen. Nieuw in ons GreenConcopt assortiment  is de Bamboe ECO paraplu. Uitvoering met bamboe tips, steel en handvat. Windproof glasfiber baleinen en een doek dat gemaakt is van RPET uit gebruikte waterflessen. Doorsnede Ø ca. 102 cm. U kunt deze duurzame, opvouwbare paraplu's onbedrukt bestellen of laten bedrukken met uw bedrijfslogo of ontwerp. De paraplu aan de onderkant van dit artikel is leverbaar met wit, rood, navy, zwart of grijs doek en inclusief opdruk van 1 kleur op 1 segment.

4. Rebottled Drinkglas

Rebottled glazen gaan nog een stapje verder dan recyclen: namelijk door te upcyclen. Hierbij wordt de levensduur van wijnflessen verlengd door ze door te snijden en er glazen van te maken. Hun drinkglazen zijn het icoon voor de overgang naar een circulaire economie. Ze zijn het begin van een goed gesprek, een viering van iets zinvols doen en een verhaal dat je met iedereen kunt delen. Wat Rebottled doet en waarom vertellen ze ook op NOS. De sociale en circulaire economie steunen terwijl je ook nog eens mooie producten koopt is mogelijk met deze drinkglazen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen op z’n best! Bekijk de opties op Greenconcept.nl.

5. Speelgoed en duurzame sportartikelen

Wat is er leuker dan een cadeau geven dat iedereen jeugdig laat voelen? We zien steeds vaker bedrijven die op hun eigen manier de kantines en leefomgevingen van kantoren inrichten, om de tijd ontspanning op het kantoor zo aangenaam mogelijk te maken. Het grootste voorbeeld hierin is Googleplex, met verschillende gemeenschapsruimten waarin medewerkers kunnen relaxen en zelfs een midgetgolf baan om stoom af te blazen. Ook u kunt uw collega's een pauze moment gunnen met bijvoorbeeld een gerecyclede frisbee, zodat ze even kunnen pauzeren op het bedrijventerrein. Daarnaast leent dit soort speelgoed zich goed voor een bedrukking met uw bedrijfslogo, om aan klanten te schenken of weg te geven bij een vakbeurs. Bekijk de opties!

Wat doet u met oude spullen die u niet meer gebruikt? Gaan die bij het afval, of probeert u ze door te verkopen? En scheidt u wel netjes uw afval? Op 18 maart is het extra belangrijk daarbij stil te staan, want dan is het de Internationale Dag van het Recyclen. Op die Dag kijken we naar hoe belangrijk het is om afval niet gewoon te verbranden of in de oceaan te dumpen, maar te hergebruiken. Alles voor een duurzame wereld. Onthoud deze dag, dan weet u ook precies wat u aan klanten en relaties kunt geven!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen.