GOTS bedrukte biologische T-shirts - DP3999
€ 7,95

Kleur kiezen navy
  • Blue
  • Grey
  • navy
  • rood
  • wit
  • zwart
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 50 € 10,25 *
vanaf 250 € 7,95 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 172995
Luxe t-shirts van 100% GOTS gecertificeerde organische katoen van 160g/m2. Mooie eigentijdse...meer

Luxe t-shirts van 100% GOTS gecertificeerde organische katoen van 160g/m2. Mooie eigentijdse pasvorm Regular Fit met zijnaden. Ronde hals met mooie smal boordje en verstevigingsband gemaakt van het hoofdmateriaal. Korte ingezette mouwen. Breed dubbel sierstiksel onderaan de mouwen en onderaan het shirt.
Leverbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL.

Hoe kan ik de GOTS-shirts laten bedrukken?
De basisprijs voor de bedrukte t-shirts is in 1 kleur aan 1 kant. Je kunt kiezen voor een opdruk op de linker of rechter borst, de volledige voorzijde of achterzijde, linker of rechter mouw of een “nek” bedrukking aan de achterkant.
Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere kleuren te bedrukken. Vragen en mogelijkheden voor meerkleurendruk is op aanvraag.

Duurzame bedrukte promotionele t-shirts volgens de belangrijkste standaard voor biologische textiel is GOTS. Waar staat GOTS voor?
Het doel van GOTS is om wereldwijd erkende normen te definiëren die de biologische status van textiel garanderen, vanaf het oogsten van de grondstoffen, via milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie  De missie van GOTS is de ontwikkeling, implementatie, verificatie, bescherming en promotie van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Deze norm stelt eisen aan de hele toeleveringsketen voor zowel ecologische als arbeidsomstandigheden bij de fabricage van textiel en kleding met biologisch geproduceerde grondstoffen. Biologische productie is gebaseerd op een landbouwsysteem dat de bodemvruchtbaarheid in stand houdt en aanvult zonder het gebruik van giftige pesticiden of synthetische meststoffen. Daarnaast bevat het welzijnsnormen voor de veehouderij en verbiedt het genetisch gemodificeerde organismen.
De sociale criteria zijn o.a gebaseerd op de normen van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO). Deze normen moeten worden nageleefd door alle verwerkers, fabrikanten en handelaren. Het betreft o.a. de vrijheid van vereniging en het recht op collectieve onderhandelingen, veilige en gezonde werkomstandigheden, redelijke werktijden, een leefbaar loon en geen kinderarbeid.

Welke textiel kan Darpo met GOTS-certificering leveren?
Sinds eind 2021 kan Darpo diverse bedrukte textiel producten met een GOTS-label leveren. Cerficaatnummer is CU1019665GOTS-2021-00037508
Katoenen draagtassen.
Katoenen rugzakjes.
T-shirts
Polo-shirts
Sweaters
Hoody’s


Eigenschappen

Gewicht: 160 g
Gewicht: 160 g
Materiaal: 100% Organisch Katoen
Opdruk informatietekst: kies 1 kant
Informatie over de productgrootte: XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL
Laatst bekeken