Organic Hooded sweater - DP3986
€ 19,50

Kleur kiezen Assortie
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 30 € 21,50 *
vanaf 100 € 19,50 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 47607
HOODIE Organic hooded sweater met een eigentijdse pasvorm, modern en vlot (regular fit) Vaste...meer

HOODIE
Organic hooded sweater met een eigentijdse pasvorm, modern en vlot (regular fit) Vaste gladde stof van 80% organic katoen/ 20% recycled polyester voor schitterende bedrukkingen en borduurresultaten en het gecertificeerd biologisch katoen, bieden deze hoody’s inspiratie voor uw communicatie.

HET MODEL
Hooded sweater met lange mouwen, insteekzakken en aantrekkoorden in de kleur van e swaeter Afgewerkt met de meest essentiële actuele details zoals een tailleboord en mouwboorden van 1x1 rib, opgeruwd aan de binnenkant, capuchon gevoerd in jersey stof. Regular Fit. Neklabel met de tekst Hi I’m Organic” Gewicht 280g/m2 en leverbaar in de maten XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

KLEUREN
Dit organic Polo shirts is leveraar in maar liefst 20 verschillende kleuren, in zowel unisex, dames en kinder uitvoering.

BEDRUKKEN
Deze mooie sweaters zijn gemaakt van een fijne gladde weving en zijn zeer goed te bedrukken met een eigen logo of tekst. Basisprijs is inclusief opdruk van 1 kleur aan 1 kant. Deze hoodies kunnen we ook borduren. Prijzen voor het borduren op aanvraag.

Eigenschappen

Gewicht: 280 g
Gewicht: 280 g
Materiaal: 80% katoen 20% polyester, geruwde binnenkant
Opdruk informatietekst: voor- of achterkant
Opdruk tekstformaat: 25 x 25 cm
Informatie over de productgrootte: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
Laatst bekeken