ZeroTree papieren draagtas bedrukken - DP4089
€ 0,99 zonder opdruk

Kleur kiezen grijs
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 500 € 1,35 *
vanaf 3000 € 0,99 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 47596
Steeds meer mensen zien het belang van duurzaam en verantwoord ondernemen, met oog voor mens en...meer

Steeds meer mensen zien het belang van duurzaam en verantwoord ondernemen, met oog voor mens en milieu. Om hier een verantwoorde keuze in te maken zijn keurmerken in het leven geroepen. Omdat ook wij bij Darpo Reklame BV en GreenConcept.nl het belangrijk vinden dat de relatiegeschenkeen en reclameartikelen in ons assortiment onder de juiste omstandigheden zijn geproduceerd voeren we de volgende keurmerken: Fairtrade, GOTS en FSC.

We vinden ook dat wij als een van de oudste en grotere leverancier op het gebied van relatiegeschenken en promotie geschenken nog een stap verder moeten gaan. Vandaar dat we het merk ZEROTREE hebben opgenomen in ons assortiment.
Waar staat ZEROTREE eigenlijk voor? Hieronder lichten we dit kort toe.

ZEROTREE is ons internationaal geregistreerde merknaam en letterlijk vertaald zegt de naam ZEROTREE al wat dit betekent: zero tree, oftewel geen boom. Er worden bij de productie van ZEROTREE dus geen bomen gekapt. Het papier dat gebruikt wordt voor ZEROTREEwordt gemaakt van andere materialen.

Natuurlijke grondstoffen

ZEROTREE wordt gemaakt van handgeschept papier dat bestaat uit natuurlijke grondstoffen zoals bananenbladeren (abaca), grasvezels, stro of gerecyclede katoenresten uit de textielindustrie. Ook zijn de koorden gemaakt van jute. Doordat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen heeft ZEROTREE een natuurlijke en duurzame uitstraling.

Sociaal en ecologisch

ZEROTREE levert ook een maatschappelijke bijdrage aan de lokale bevolking in India en de Filippijnen. Met ZEROTREE worden banen geschept waarmee werknemers een eerlijk salaris ontvangen. Het geld dat wordt verdient kan geherinvesteerd worden in educatie en levert een bijdrage aan het onderhoud van gezinnen. Ook is het arbeidsproces vrij van kinderarbeid en er wordt op gelet dat werknemers geen buitensporige werkuren maken.

Doordat er geen bomen worden gekapt levert ZEROTREE een positieve bijdrage aan het behoud & het leven in en rondom bossen.

Het eindresultaat is een gerecyclede, duurzame bedrukte draagtas welke onder maatschappelijk en ecologische verantwoorde omstandigheden tot stand is gekomen.

Handelsmerk
ZEROTREE is internationaal geregistreerd onder het nummer: 012706511

Door te kiezen voor ZEROTREE laat u zien dat u houtkap wilt verminderen en aandacht schenkt aan het leven in & rondom de bossen.

We leveren ZEROTREE draagtassen en luxe dozen. Volledig custom-made of rechtstreeks uit voorraad. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder bruin, gras-groen, jeans-blauw of wit. Het is ook mogelijk om het materiaal met natuurlijke inkten in te drukken in een kleur naar keuze.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor deze natuurlijke draagtassen met eigen opdruk of neem telefonisch contact met ons op 043 6013030. Kijk ook eens op onze speciale website voor duurzame artikelen: www.greenconcept.nl


Bedrukte grastas:
Als voorbeeld een ZeroTree draagtas van gerecycled graspapier in de kleur grijsbruin, afmeting 25 + 10 x 35cm. Inclusief opdruk van 1 kleur aan 1 kant.

Eigenschappen

Merk: Zerotree
Gewicht: 120 g
Lengte: 250 mm
Breedte: 100 mm
Hoogte: 350 mm
Gewicht: 120 g
Materiaal: Graspapier
Opdruk tekstformaat: 14 x 22 cm
Opdruk tekstpositie: 1 kant
Laatst bekeken