Nettasje bedrukt met logo. - DP3264
€ 4,25

Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 500 € 4,25
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 47485
Deze nettasjes zijn helemaal in de mode en roept beelden op van vroeger, winkelen met vers...meer

Deze nettasjes zijn helemaal in de mode en roept beelden op van vroeger, winkelen met vers fruit, groente of andere boodschappen. Draag deze nettasjes nonchalant over je schouder en waan je in oude vervlogen tijden.
Deze eco-vriendelijke boodschappentasjes zijn gemaakt van gehaakt katoen en het net kan uitzetten en zo ongeveer alles wat je erin wilt doen past. Deze herbruikbare mesh bags laten zien dat je milieu bewust bezig bent. Je kunt het katoenen nettasje gemakkelijk meenemen, doordat het compact is, in het opbergzakje. Deze opvouwbare nettasjes hebben een draagkracht van maar liefst 7kg

Bedrukt worden deze nettassen vanaf 500 stuks op het opbergetui of vanaf 1.000 stuks aan de binnenkant van de geweven band en hengels van 55 x 2 cm.

Standaard zijn deze mesh bags leverbaar in naturel ecru. Vanaf 500 stuks zijn er ook gekleurde uitvoeringen te bestellen. Leverbare kleuren zijn:
rood, kobaltblauw, groen, geel, oranje, zwart, roze en navy. Meerprijs op aanvraag. Je wilt een eigen PMS-kleur? Ook dat is mogelijk van 2500 stuks

Eigenschappen

Merk: Darpo
Materiaal: Katoen
Opdruk informatietekst: opbergzakje of band
Informatie over de productgrootte: 38 x 32 cm
Laatst bekeken