Bierhouder FestiTray bedrukken - DP4139
€ 1,55 zonder opdruk

Kleur kiezen geel
  • blauw
  • geel
  • groen
  • navy
  • oranje
  • rood
  • wit
  • zwart
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 250 € 1,95 *
vanaf 2500 € 1,55 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 173045
Kartonnen trays op festivals en evenementen zijn verleden tijd. Wil je je feesttent schoon...meer

Kartonnen trays op festivals en evenementen zijn verleden tijd. Wil je je feesttent schoon houden? Met deze herbruikbare bierhouder gemaakt van gerecycled kunststof verminder je de afvalberg en maak je een duurzamere keuze. In één festival tray is plek voor 5 bekers of glazen. Wil je een rondjevanmij ?

Wel eens na afloop van een evenement of concert op de grond gekeken? Een enorme puinhoop met onder andere grote hoeveelheden drijfnatte kartonnen drankdragers, achteloos weggegooid. Die rommel moet allemaal opgeruimd worden en zo creëer je weer enorme bergen afval en dat is weer slecht voor het milieu. Nergens voor nodig. Met de handige platte Festivaltray haal je met 2 handen moeiteloos 2 x 5 bier en je baant je ook nog eens makkelijk en flexibel een weg door de menigte. Ingeklapt stop je de bierhouder zo weer in je broekzak. Een bekerhouder met jouw logo of tekst is een praktisch promotieartikel en je draagt bij aan aanzienlijk minder afval. Wellicht een overbodige mededeling maar, standaard zijn de festivaltrays gemaakt van gerecycled kunststof!

TIP: Ook ideaal voor sportclubs, carnaval enz. Vraag statiegeld voor de bierhouder? Uiteraard is de Festitray met logo een heel leuk merchandise of promotie artikel! Levert het naast de enorme besparing op kartonnetjes nog geld op ook ;-)

De bierhouder is leverbaar in zwart, wit, geel, rood, oranje, groen, blauw en navy blauw. Je kunt de kleuren ook combineren, bijvoorbeeld een wit en oranje.
De levertijd voor de standaard herbruikbare draagtray met logo: 3 weken na akkoord proef.
Uiteraard bedrukken wij de bierhouder met logo en/of tekst.
Het is mogelijk de herbruikbare festival tray vanaf 5000 stuks geheel in eigen PMS kleur te krijgen, zelfs met het eigen logo direct in de spuitgietmatrijs verwerkt.





Eigenschappen

Gewicht: 36 g
Lengte: 260 mm
Breedte: 80 mm
Hoogte: 6 mm
Gewicht: 36 g
Materiaal: recycled plastic
Opdruk tekstformaat: 70 x 17 mm
Opdruk tekstpositie: naast middelste opening
Laatst bekeken