A5 Notitieboek Lederen omslag - DP3307
€ 3,75

Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 100 € 4,35 *
vanaf 500 € 3,75 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 47503
Wees milieubewust zonder in te boeten aan stijl met dit prachtige A5 notitieboek gemaakt van...meer

Wees milieubewust zonder in te boeten aan stijl met dit prachtige A5 notitieboek gemaakt van gerecycled leer. De hoes heeft een aangename textuur en een aardse natuurlijke uitstraling. Leverbaar in bruin en donkergrijs. 80 vellen / 160 gelinieerde 75 grams crème-kleurig gerecycled pagina's zorgen ervoor dat je altijd en overal je aantekeningen kunt maken.

Steeds meer relatiegeschenken worden groener. Helaas ziet de ontvanger niet altijd dat het een duurzaam relatiegeschenk betreft. Zo niet bij deze notitieboekjes De omslag is aan de buitenkant voorzien met het label van Recycled Leather. Bovendien heeft elke pagina het recycled-logo. Zo kunnen ontvangers van uw relatiegeschenk zien dat u mee denkt aan een groenere wereld. Bedrukte notebooks zijn een goed reclameartikel en relatiegeschenk want iedereen kan ze gebruiken. Jong en oud, op school, op je werk of gewoon thuis om aantekeningen te maken die je niet wilt vergeten.

Gratis inclusief opdruk van 1 kleur zeefdruk. Ook mogelijk in meerkleurendruk of lasergravure voor een blinddruk effect. Prijzen voor een andere opdruk op aanvraag.

Eigenschappen

Merk: Darpo
Gewicht: 214 g
Lengte: 11 mm
Breedte: 135 mm
Hoogte: 208 mm
Gewicht: 214 g
Materiaal: Leather
Opdruk informatietekst: kies voorkant of achterkant
Opdruk tekstformaat: 80 x 50 mm
Laatst bekeken