Zaai Je Eigen Wildboeket - DP4787
€ 2,75 zonder opdruk

Kleur kiezen Multicolor
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 270 € 2,89 *
vanaf 540 € 2,75 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 126841
Word je ook zo vrolijk van al die bloemen in de tuin? Dan is dit strooipak met bloemenzaden uit...meer

Word je ook zo vrolijk van al die bloemen in de tuin? Dan is dit strooipak met bloemenzaden uit de SENZA x TOM lijn echt een uitkomst. In dit strooipak zitten diverse zaden waar maar liefst 20 verschillende soorten bloemen uit groeien. Strooi de zaden eenvoudig op de gewenste plek en zorg ervoor dat ze bedekt worden onder een dunne grondlaag. Nu is het enkel een kwestie van geduld en regelmatig water geven. Na verloop van tijd zul je zien dat er een prachtig bloemenfestijn ontstaat. Pluk vervolgens je eigen wildboeket en fleur je inrichting op met deze kleurrijke ruikers. In totaal kun je ongeveer 15m2 omtoveren tot een bloemen tafereel. Scan de QR-code en bekijk vervolgens de video waarin tuinexpert Tom uitlegt hoe je dit strooipak het beste kunt gebruiken.
Deze zaden worden in Nederland geproduceerd.
Dit artikel is ECO friendly.


Vindt jij relatieschenken van TOM leuk? Er zijn nog meer producten leverbaar van TOM, zoals relatiegeschenken als vogelzaad, stamppot pakket, vogelpindakaas, kweeksetjes, 4-in-1 salade, vogelhuisjes, kruidensets,kweekkas, kweekzak etc. Wil je meer informatie over producten van TOM, neem contact op met onze klantenservice, ze staan altijd voor u klaar!

Laat het doosje personaliseren met een eigen full colour bedrukte sleeve op maat. Kan geheel naar eigen ontwerp gemaakt worden met j eigen foto's , logo en teksten. Vanaf 250 stuks kunnen de sleeves gemaakt worden.
Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.
Als voorbeeld; b.a.v. 500 stuks zijn de kosten voor een eigen full colour bedrukte sleeve inclusief handling voor het verpakken ca. € 1,25 per stuk.

Eigenschappen

Gewicht: 130 g
Lengte: 60 mm
Breedte: 58 mm
Hoogte: 181 mm
Gewicht: 130 g
Opdruk tekstformaat: all over
Opdruk tekstpositie: eigen sleeve
Laatst bekeken