Groeipapier laten drukken - DP4131
Prijs op aanvraag

Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 10 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 100195
Groeipapier of zaadpapier met een eigen opdruk zie je steeds meer als weggevertje of als...meer

Groeipapier of zaadpapier met een eigen opdruk zie je steeds meer als weggevertje of als relatiegeschenk. Logisch ook want het leuk om te geven, de ontvanger is er een tijdje mee bezig om het te verwerken en zaadpapier is natuurlijk heel duurzaam. Een fijne bijkomstigheid is dat groeipapier met een eigen opdruk leverbaar is veel prijsklassen zodat je actie in elk budget kan passen. Prijzen variëren vanaf € 0,70 voor een groeipapier boekenleger tot € 5,595 voor een compleet A5 notitieboekje. Verder kun je ook groeipapier laten drukken als visitekaart en A5 of A4 briefkaart. Kortom de toepassingen zijn legio.

Hoe moet je zaadpapier planten zodat er bloemen gaan groeien?
Het planten van zaadpapier is een eenvoudige en leuke manier om bloemen te kweken. Hier is een stappenplan voor hoe je zaadpapier kunt planten:
1.    Kies een geschikte locatie voor het planten van je bloemen. Zorg ervoor dat de locatie voldoende zonlicht krijgt en dat de grond goed drainerend is.
2.    Bereid de grond voor door hem te bewerken en eventueel enkele cm compost of mest toe te voegen.
3.    Rol het zaadpapier uit op de voorbereide grond. Zorg ervoor dat het papier goed aansluit op de grond, zodat de zaden goed in contact komen met de grond.
4.    Bestrooi het zaadpapier met een dun laagje zand of compost, zodat de zaden bedekt zijn. Dit kan helpen om de zaden te beschermen tegen vogels of andere dieren die ze op kunnen eten.
5.    Geef het zaadpapier voldoende water. Zorg ervoor dat het papier goed nat blijft, maar probeer te voorkomen dat het te lang nat blijft, omdat dit de zaden kan laten rotten.
6.    Wacht tot de bloemen gaan groeien. Dit kan enkele dagen tot enkele weken duren, afhankelijk van het type zaad en de groeicondities.
Zorg ervoor dat je het zaadpapier regelmatig water geeft en houd het vrij van onkruid. Als de bloemen eenmaal zijn begonnen te groeien, kun je ze eventueel verpotten of verplanten naar een andere locatie, afhankelijk van je wensen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het bedrukken met je eigen logo op groeipapier producten? Neem dat direct contact op met onze klantenservice met groene vingers en bel 0436013030 of mail je vraag naar verkoop@darpo.nl

Eigenschappen

Laatst bekeken