Brievenbusboompje TreeMore - DP4068
€ 13,50 zonder opdruk

Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 250 € 13,50
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 27148
Geschenken waarin zaadjes, bloemen en planten zijn verwerkt, zijn een ontzettend leuk...meer

Geschenken waarin zaadjes, bloemen en planten zijn verwerkt, zijn een ontzettend leuk relatiegeschenk om te geven. Het draagt bij aan het gevoel van “samen groeien” en liefde voor de natuur. Deze gescehnken dragen bij aan het op peil houden van een gezonden bijenpopulatie. De zaadjes die uitgroeien tot bloemen of kruiden, zitten verwerkt in verschillende soorten producten zoals onder andere de brievenbusbomen van Treemore.

Een product waarin de boom in het middelpunt staat en waarmee iedereen thuis of op kantoor een eigen boompje kan verzorgen en zien groeien. De boompjes komen van een biologische kwekerij in Nederland en worden geleverd in een vlakke bloempotje en verpakking die speciaal voor brievenbuspost ontwikkeld zijn. Het boompje staat al in de aarde in een een potje dat gemaakt is met vezels van olifantsgras. De verpakking en meegeleverde informatieboekje zijn FSC gecertificeerd en 100% recyclebaar.

Deze Treemore boompjes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals: Olijfboom, koffieplant, theeplant en kustmammoetboom.

Een origineel relatiegeschenk voor medewerkers of klanten te verrassen en gelijktijdig samen de wereld een beetje groener maken.


Drukkosten, eigen sleeve op aanvraag.

Eigenschappen

Gewicht: 172 g
Gewicht: 172 g
Materiaal: olifantsgras
Opdruk tekstpositie: op aanvraag
Informatie over de productgrootte: 18 x 7 cm
Laatst bekeken