Jamie Oliver Boek Kerstpakket - DP3965
€ 39,95

Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 48 € 44,95 *
vanaf 480 € 39,95 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 47576
Gezellig thuis samen koken en eten. Het thema van het nieuwe kookboek van Jamie Oliver: Samen...meer

Gezellig thuis samen koken en eten. Het thema van het nieuwe kookboek van Jamie Oliver: Samen Eten. Nu als eindejaarsgeschenk verpakt in een fraaie geschenkdoos met een flesje  LA Organic Cuisine, gerecycled katoenen kookschort en een olijfhouten tapasplank van Pure Olive Wood, ca. 2 cm dik en ca. 20/25 cm lang.

Personaliseren van losse onderdelen:
In overleg kunnen wij deze schenkdoos voorzien van een full colour bedrukte sluitlabel en wenskaart. In overleg is het ook mogelijk om de losse onderdelen te personaliseren. Het boek kan bedrukt worden met een eigen logo, het schort kunnen met een logo borduren. Het plankje kan voorzien worden met een lasergravure. Informeer naar de mogelijkheden.

Specificatie van de inhoud:
1. Jamie Olivers nieuwste kookboek, 'Samen eten', is een overheerlijke ode aan super lekkere maaltijden om met z’n allen van te genieten. Met meer dan 120 inspirerende en praktische recepten. Klaar om weer met vrienden en familie aan tafel te schuiven? Jamie’s nieuwste kookboek, Samen eten, is een overheerlijke ode aan gezellig lekkere maaltijden om met z’n allen thuis van te genieten.
2.Olijfhouten Tapasplank van 100% Olive Wood, ca. 2 cm dik. Elke plank is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek. Ook uitstekend te gebruiken als snij- of kaasplank.
3. Kookschort gemaakt van een mix van gerecycled katoen en gerecycled polyester van 200 g/m². Beschikt over 2 aangrenzende zakken met een gecombineerde afmeting van 45 x 20 cm en een bandsluiting van 1 meter aan de achterkant. Gerecycled katoen wordt vervaardigd uit voor consumenten bestemd afval dat in textielfabrieken tijdens het snijproces wordt geproduceerd. Vanwege de aard van gerecycled katoen, kan er sprake zijn van een zeer lichte kleurvariatie. Dit kenmerkt draagt duidelijk bij aan een authentiekere uitstraling. Lengte van de nekband: 55 cm. 80% Recycled cotton en 20% Gerecycled polyester, 200 g/m2. Lverbaar in hether kleuren:naturel, beige, rood, groen, baluw en antracite.
4. LA Organic Cuisine is een biologische extra virge olijfolie uit Andalusie, speciaal gemaakt voor dagelijks gebruik en geschikt voor warm en koud gebruik. De Cuisine olie heeft een lichte fruitige geur en een zoete nasmaak.
Inhoud 250ml.

Het geheel is een bijzonder luxe relatiegeschenk voor je medewerkers of relaties. Handzaam verpakt een klepdoos. Uitvoering in wit of naturel bruin.
De samenstelling van dit pakket kunt u nog zelf aanpassen. Zo zijn ook de andere kookboeken van Jamie Oliver leverbaar, het tapsplankje is er in diverse afmetingen en houtsoorten, de schorten zijn in wel 10 verschillende modellen en ook de olijfolie zijn diverse andere flesjes mogelijk.

Eigenschappen

Merk: Jamie Oliver
Laatst bekeken