Energiebesparende Thermometer - DP4127
€ 3,25 zonder opdruk

Kleur kiezen hout
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 300 € 3,75 *
vanaf 500 € 3,25 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 52685
Met een thermometer kunt u tot zes procent van uw verwarmingsenergie besparen doordat u de...meer

Met een thermometer kunt u tot zes procent van uw verwarmingsenergie besparen doordat u de temperatuur in uw huis nauwkeuriger kunt regelen. Als de temperatuur in huis te laag is, moet je verwarmingssysteem harder werken om de gewenste temperatuur te behouden, wat meer energie verbruikt en je energierekening verhoogt. Door een thermometer te gebruiken om de temperatuur in uw huis te bewaken en indien nodig aanpassingen te maken, kunt u ervoor zorgen dat uw huis tot de optimale temperatuur wordt verwarmd, wat u kan helpen geld te besparen op uw energierekening:

Energiebesparende maatregelen in uw eigen woning beschermen het milieu en verminderen uw elektriciteits- en verwarmingskosten. Een kamertemperatuur die een graad lager is, verlaagt het energieverbruik met gemiddeld zes procent.

De energiebesparende thermometer helpt u uw persoonlijke besparingsdoelen te bereiken met temperatuuradviezen en concrete tips voor correct verwarmen en ventileren.

Ook bij het materiaal en de fabricage van deze thermometer is gezorgd voor het sparen van hulpbronnen.
De perceptie van warmte is individueel verschillend en hangt af van de kleding en de activiteit van de persoon. Daarom zijn de comfortzones in relatie tot de temperatuur voor de individuele kamers heel verschillend ingesteld. Terwijl de temperatuur in de kinderkamer, badkamer en woonkamer meestal niet onder de 19°C komt, kan het koeler zijn in de keuken, in de slaapkamer en in gangen zoals de gang of het trappenhuis.

Er is veel potentieel voor energiebesparing in verwarmings- en ventilatiegedrag. En oververhitte kamers verspillen niet alleen energie, ze zijn ook ongezond.
Controleer elke kamer afzonderlijk met een binnenthermometer en houd de kamertemperatuur in het lagere comfort bereik. Sparen betekent immers niet bevriezen. 's Nachts kunt u de verwarming wat lager zetten en de eventuele rolluiken sluiten - afhankelijk van de raamisolatie verliest u tot 20 procent minder energie. Als je de gordijnen dichttrekt, verminder je het warmteverlies tot tien procent.
Naast de zuivere luchttemperatuur spelen ook de oppervlaktetemperaturen van de omliggende voorwerpen zoals ramen, muren en plafonds een rol. Hoe kouder het wandoppervlak, hoe hoger de luchttemperatuur moet zijn om een ​​comfortabele leefomgeving te creëren.

Denk er ook aan om de radiatoren regelmatig te ontluchten en er geen meubels voor te plaatsen om prestatieverlies te voorkomen. Zelfs geforceerde ventilatie bespaart energie, omdat de kamers niet afkoelen, in tegenstelling tot permanent gekantelde ramen.
Gebruik elektronische verwarmingsthermostaten die zo slim mogelijk zijn. Zet dit lager als er niemand in huis is. Isoleer verwarmingsbuizen.
Zijn ramen en deuren al voldoende afgedicht? Zo niet, zet dat dan ook op je to-do lijst. Allemaal aanraders die wij u van harte aanbevelen.

Moet je dit allemaal onthouden? Geen zorgen. Ook hier biedt je nieuwe kamerthermometer ondersteuning. Op de achterkant staan ​​alle 10 tips vermeld.

Alle gebruikte materialen, zoals het hernieuwbare beukenhout, komen uit Europa. Deze analoog thermometer is volledig in een Europeese fabriek gemaakt en bij de juiste behandeling gaan de producten een leven lang mee, zonder batterij. Kortere transportroutes verminderen de CO2-voetafdruk. Onze fabrikant werkt voor een groot deel op zonneenergie.

Laat zien dat je als bedrijf je betrokken voelt bij het bestrijden van de energiecrises en steun ook nog eens activiteiten voor een beter milieu. Bestel deze energie-besparende thermometer met je eigen logo en geef ze aan je klanten, medewerkers of leden.

Eigenschappen

Gewicht: 115 g
Lengte: 250 mm
Breedte: 56 mm
Hoogte: 19 mm
Gewicht: 115 g
Materiaal: Beech wood, roestvrij staal
Opdruk tekstformaat: 45 x 25 mm
Opdruk tekstpositie: in overleg
Laatst bekeken