Waterfles Join The Pipe - DP3223
€ 5,08

Kleur kiezen Multi
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 100 € 5,50 *
vanaf 500 € 5,38 *
vanaf 1000 € 5,08 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 47510
Bestel als bedrijf of instelling een bedrukte waterfles met een echt goed doel en tegen een...meer

Bestel als bedrijf of instelling een bedrukte waterfles met een echt goed doel en tegen een normale prijs, zonder extreme winst van de fabrikant !!
Origineler - Goedkoper - Echt goed doel !

Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien.
Door het aanbieden van herbruikbare flessen en het plaatsen van duurzame drinkwater-tappunten willen we het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen gaan.
Met de verkoop van watertappunten en herbruikbare waterflessen financieren we schoon drinkwater en plastic opruim projecten in ontwikkelingslanden. We delen flessen uit aan schoolkinderen voor betere hygiëne, plaatsen waterpompen in dorpen organiseren City Clean Ups.

De BOGO-Bottle (Buy One Give One) is een herbruikbare waterfles. Voor iedere BOGO-Bottle die wordt verkocht, wordt een fles aan een schoolkind in een ontwikkelingsland gedoneerd. De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, tijdens het sporten of op reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd.

De Nairobi Bottle wordt in combinatie met ons clean-up project ingezet om zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen en de kinderen te voorzien van een herbruikbare fles De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, werk of een festival . De fles wordt in Nederland geproduceerd en draagt bij aan een plastic vrije wereld.


Met de verkoop van City Water pakken we de problematiek van plastic soup bij de bron aan. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat 95% van al het plastic in onze oceanen afkomstig is van slechts 10 rivieren in Afrika & Azië. Daarom organiseren wij, in samenwerking met lokale scholen, City Clean-Ups in grote in Afrikaanse steden om bewustzijn bij te brengen over plastic waste de straten plastic vrij te houden.

De Amsterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst met de typische Amsterdamse grachtenhuisjes en de welbekende Andreas kruisen als design.

De Rotterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Rotterdam

De London Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van London

De Paris Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Paris.


De Maastricht City waterfles is leverbaar vanaf 2021 en ontwikkeld met de skyline van Maastricht.


Daarbij zijn onze City Water flessen gemaakt van suikerriet, extra duurzaam dus!

Alle Join The Pipe waterflessen hebben dezelfde prijzen.
https://storage.googleapis.com/darpo/Bekijk%20meer%3A%20mappen/Join%20the%20Pipe%20Prijslijst%202019-2.pdf Klik hier voor de complete prijslijst en personaliseringskosten.





Eigenschappen

Laatst bekeken