Douchtimer zandloper Druppel - DP4075
€ 2,15

Kleur kiezen wit
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 250 € 2,50 *
vanaf 1000 € 2,15 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 27150
Door een Douchetimer te nemen, bespaart u enorm veel water. Deze douche timer heeft geen...meer

Door een Douchetimer te nemen, bespaart u enorm veel water. Deze douche timer heeft geen batterijen nodig zoals andere timers, deze werkt eenvoudig op zand. Een duurzaam en nuttig reoatiegeschenk, bedrukt met je logo.

Het is moeilijk om de tijd niet uit het oog te verliezen, als je onder de douche staat, vooral als het een van de weinige keren in je schema is dat je de kans hebt om alles in de echte wereld te vergeten en gewoon te ontspannen.

Met de huidige energiekosten wil je warm water besparen in plaats van het te verspillen. Dat blijkt echter lastig als je verdwaalt in de ontspanning van een lange douche. Welnu, met deze Shower Coach 5-Minuteregel je de hoeveelheid tijd dat je onder de douche staat.

Het zal je de gewoonte geven om korte douches te nemen en je te laten weten wanneer je het water moet uitzetten. Het is een geweldig hulpmiddel om uw inspanningen om water, energie en geld te besparen verder uit te breiden.

Bespaar duizenden liters water met de Shower Coach Sand Timer. Het enige dat u hoeft te doen, is de timer aan uw douchewand bevestigen en hem vervolgens draaien! Zodra de timer na vijf minuten afloopt, maak je je douche af en heb je al geld en water bespaard.

Een gemiddeld persoon staat ongeveer 8.5 minuut onder de douche, wat zeker nog genoeg ruimte overlaat voor verbetering. Door uw tijd onder de douche te verkorten van 8.5 naar 5 minuten bespaart u 35 liter (warm) water per douchebeurt. Dat betekent dat u per week 240 warm water bespaart! Maak de zuignap nat voordat u deze op een glad en vetvrij oppervlak plaatst. Druk de zuignap stevig aan zodat de zuignap niet loskomt.
details.

Een bedrukte douche timer is een duurzaam relatiegeschenk voor jong en oud.
Laat zien dat je mee helpt aan een duurzame samenleving. Ook zeer educatief voor kinderen om te leren zuinig om te gaan met energie en water.

Zandloper van ca. 5 minuten
Helpt u kortere douches te nemen
Waterdicht en vochtbestendig voor langdurig gebruik
Eenvoudig te monteren onder de douche met zuignap
Gratis bedrukt met je logo in 1 kleur

Eigenschappen

Gewicht: 75 g
Lengte: 130 mm
Breedte: 98 mm
Hoogte: 40 mm
Gewicht: 75 g
Opdruk informatietekst: inklusief opdruk 1 kleur
Opdruk tekstformaat: 30 x 20 mm
Opdruk tekstpositie: links of recht van buisje
Laatst bekeken