Ecoffee Cup Medium met eigen logo - DP3240
€ 7,90

Kleur kiezen Multicolor
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 144 € 8,95 *
vanaf 288 € 8,15 *
vanaf 576 € 7,90 *
vanaf 1008 € 7,95 *
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 47530
Je wenst een Ecoffee Cup met logo te bedrukken? Dat kan! Vanaf 144 stuks is de Ecoffee Cup...meer

Je wenst een Ecoffee Cup met logo te bedrukken? Dat kan! Vanaf 144 stuks is de Ecoffee Cup leverbaar met logo of een andere opdruk. Een duurzaam relatiegeschenk en perfect voor aandacht van uw merk.
De Ecoffee Cup is wat ons betreft de fijnste bamboe koffiebeker die er is. In tegenstelling tot andere herbruikbare koffiebekers heeft deze namelijk afsluitbare gaatjes op het deksel, voor het drinkgaatje en voor een rietje. In sommige koffiezaken krijg je tegenwoordig korting als je je eigen koffiebeker meeneemt! Voor sommige winkels en coffee to go’s is het even wennen, maar met wat goede wil vullen ze vast jouw eigen koffiebeker. Let wel even op dat ze geen american size cappucino in je beker gieten. Deze koffiebeker heeft namelijk een normale maat.

Stop de 1 miljard plastic koffiebekertjes die jaarlijks weggegooid worden. Met een herbruikbare koffiebeker gepersonaliseerd met logo maak je een eind aan onnodig afval en grondstoffenverbruik. Steeds meer mensen nemen hun eigen beker mee voor op kantoor of onderweg. Een Ecoffee Cup met logo is de mooiste bamboe koffiebeker voor onderweg of op kantoor. De bamboe koffiebeker past in bijna elke bekerhouder in de auto. De beker is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Deze koffiebeker is niet lekvrij. Wil je een lekvrije koffiebeker? Overweeg dan de rCUP.

Bamboe koffiebekers en het milieu:
Graag verhelderen we de fictie en feiten over bamboe koffiebekers. Er wordt door andere aanbieders gesuggereerd dat producten met bamboevezels biologisch afbreekbaar zijn. Dat is NIET zo en daar willen we ook duidelijk in zijn. Ecoffee Cup bekers worden gemaakt met meer dan 80% bamboevezels en deze vezels worden bij elkaar gehouden door een bindmiddel van melamine en formaldehyde. Dit is een kunststof hars die de vezels bindt en stevigheid geeft. De beker zelf is gecoat met een polyurethaan coating, zodat migratie van kunststoffen op de dranken niet plaatsvindt. Ecoffee Cup is getest door TüV Rheinland en voldoet aan de EU norm.
Ecoffee Cup Test – Declaration of Conformity 2019

Er zijn diverse mogelijkheden voor de bedrukking afhankelijk van welk model je kiest:
Large 400ml, *Medium 340ml. of de p[opulaire Small 250ml.
A. Op de siliconen sleeve: bedrukking alleen in wit. Maximale afmeting 4,2 breed cm x 2,7 cm hoog
B. Logo op de beker: tot maximaal 5 kleuren. Maximale afmeting 4,2 breed cm x 2,3 cm hoog
C. Rondzeefdruk op de beker: voor 90% rondom gedrukt / 10% onbedrukt (achterzijde is niet aaneensluitend )

De uitvoering Small-250ml kan alleen bedrukt worden in het wit op de siliconen sleeve. De medium is de meest gekozen beker in Nederland voor zakelijk gebruik omdat deze koffiebeker onder de meeste koffieautomaten past. Vulhoogte 10,5 cm. Logo op beker of siliconen grip. Levertijd bedrukte koffiebekers is 15 werkdagen* Prijzen voor ander formaten op aanvraag.

Deze koffiebeker van eCoffee zijn perfect inzetbaar om je bedrijf te verduurzamen, als premium gift of als leuk weggevertje.

Eigenschappen

Merk: eCoffee Cup
Materiaal: Bamboo + ABS
Opdruk informatietekst: op beker of sleeve
Informatie over de productgrootte: hoogte 10,5 cm
Laatst bekeken