Batterijtester BatteryCheck - DP4083
€ 9,95

Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 120 € 9,95
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • 27153
Soms twijfel je of de batterij nog vol of leeg is. Zonde om bruikbare batterijen niet te...meer

Soms twijfel je of de batterij nog vol of leeg is. Zonde om bruikbare batterijen niet te gebruiken. Gebruik daarom de batterijtester. Nooit meer onzekerheid over het vermogen van je batterijen. Een duurzaam en nuttig relatiegeschenk bedrukt met je eigen logo.


Klein, compact en robuust om snel batterijen en accu's te controleren: batterijtester BatteryCheck.De batterijtester is geschikt voor de meest voorkomende batterijtypes (type AAA, AA, C, D), knoopcellen (met 1.2V / 1.5V / 3.0V) en 9V blokbatterijen. Omdat de BatteryCheck de energie van de te testen batterij gebruikt voor de kortdurende meting,heeft hij geen eigen stroomvoorziening nodig en is hij altijd klaar voor gebruik.


Door de laadstatus en de batterijspanning in volt weer te geven, kunt u snel en eenvoudig beslissen of de batterij nog voldoende stroom heeft of aan vervanging toe is. Misschien is de resterende capaciteit voldoende voor gebruik in een afstandsbediening of zaklamp?


Help dan mee aan de bescherming van het milieu en waardevolle grondstoffen en blijf duurzaam om te gaan met batterijen en oplaadbare batterijen. Gooi volledig lege batterijen en afgedankte accu's altijd in de daarvoor bestemde inzamelbakken in winkels of op een daarvoor bestemd inzamelpunt!


Een relatiegeschenk dat nuttig is een zorgt voor een duurzame wereld.
Gratis opdruk van 1 kleur op de zijkant of logo op oranje zijkant.

Eigenschappen

Gewicht: 38 g
Lengte: 89 mm
Breedte: 25 mm
Hoogte: 27 mm
Gewicht: 38 g
Opdruk informatietekst: gratis opdruk van 1 kleur
Opdruk tekstformaat: 60 x 15 mm
Opdruk tekstpositie: zijkant
Laatst bekeken